Servicii

0040786223536

SERVICIILE NOASTRE

Transport door to door
TRANSPORT DOOR TO DOOR

Este un tip de transport comod si simplu pentru client, deoarece toata logistica si circuitul intern sunt gandite si realizate de noi. În transportul privat clientul stabileste timpul, locatia, punctul de plecare si destinatia.

Transport la/de la aeroport
TRANSPORT LA/DE LA AEROPORT

Fie că doresti să fii transportat până la aeroport sau să fii preluat, noi iti putem asigura transportul de la sau la aeroport cu promptitudine și într-o manieră plăcută.

Circuite turistice
CIRCUITE TURISTICE

Disponibilitatea de care dăm dovadă prin programul nostru vă aduce mult mai aproape de oricare destinație a lumii.

Service
TRANSPORT INTERNATIONAL

Oferim tuturor calatorilor conditii si confort la preturi accesibile pentru orice buzunar. Cursele noastre se efectueaza cu autoturism sau van, timpul petrecut pe drum spre destinatia dorita fiind mult mai scurt.

Transport grupuri sportive/scolare
TRANSFER AUTO CORPORATE IN BUCURESTI

Gata oricand sa-ti oferim servicii de transport local pentru calatorii de afaceri in/din Bucuresti. Cu serviciile noastre beneficiezi de o masina eleganta, sigura si confortabila condusa de un sofer cu experienta in servicii de transport corporate.

Evenimente, team building, conferinte
EVENIMENTE, TEAM BUILDING, CONFERINTE

Oferta pentru evenimentul tau business sau privat! Serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer in Romania include auto de calitate din diverse clase, soferi cu atestat, cu experienta si combustibil in limita a 200 Km pe zi. In acest mod, experienta ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.

Contact
CONTACTEAZA-NE ACUM

Bucuresti Romania
Telefon : 0040786 223 536

Call Now ButtonSunati pentru detalii