Daca te-ai saturat de traficul intens de la primele ore ale diminetii noi avem solutia: servicii door to door. Iti oferim transport privat in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov, indiferent de ora. Suntem aici pentru a-ti oferi calatorii placute si experiente unice. Organizarea este punctul cheie, care ne ajuta sa ne ridicam de fiecare data la nivelul asteptarilor.

Asadar, transportul se realizeaza astfel:

  • Iti alegi orice masina din parcul nostru auto. Dispunem de alternative moderne, care prezinta functii inteligente si ofera confort sporit in timpul calatoriilor. Poti alege atat modele Mercedes Vito, cat si Volkswagen Passat. Pentru noi e important sa te simti bine in masina, indiferent de situatie.
  • Stabilim traseul si ora de preluare de la locatia indicata. Poti lua legatura cu soferul care se va ocupa de transport. Echipa noastra este formata doar din profesionisti atenti la detalii. In cazul in care apar schimbari neprevazute sau situatii urgente poti anula imediat cursa. Poti decide impreuna cu soferul o alta ora sau data de plecare.
  • Ajungi in siguranta la destinatia dorita. Ne ocupam, de asemenea, de realizarea transportului catre casa. Suntem doar la un telefon distanta si te putem prelua din orice loc aflat in perimetrul Bucurestiului sau al judetului Ilfov.
transport-persoane-door-to-door
transport-cu-sofer-door-to-door

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

inchiriere-masina-sofer-door-to-door
transport-de-la-usa-la-usa
transporturi-cu-sofer

Servicii inchiriere autoturism cu sofer door to door

Motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru servicii door to door oferite de echipa noastra sunt multiple. Insa, am ales sa le enumeram pe cele mai importante:

  • Siguranta – Un lucru esential pentru noi este sa oferim clientilor nostri calatorii sigure. Tocmai de aceea, adaptam fiecare serviciu de transport in asa fel incat sa raspunda chiar si celor mai complexe cerinte. Suntem atenti la caracteristicile traseului si respectam cu strictete prevederile de natura legislativa.
  • Rapiditate – Activam in domeniu de mai bine de 10 ani. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa gasim scurtaturi diverse, care ne garanteaza ca ajungem de fiecare data la timp. Gasim mereu solutii ingenioase pentru a evita aglomeratia si pentru a-ti oferi un ambient relaxant.
  • Profesionalism – In ciuda dotarilor de ultima generatie pe care le ofera autoturismele, soferii sunt cei care ofera plus valoare serviciilor. Ne mandrim cu soferi pasionati de ceea ce fac, cu o vasta experienta in spate. Reactioneaza rapid si au un simt al orientarii foarte bine dezvoltat. Indiferent de locatie, vei ajunge rapid, tocmai datorita dibaciei de care dau dovada soferii nostri.
  • Experiente placute – Fiecare drum cu soferii nostri va deveni o placere. Sunt responsabili si seriosi, dar stiu cum sa-ti insenineze ziua. Au simtul umorului si o energie debordanta. De asemenea, iti raspund cu promptitudine ori de cate ori ai nevoie.

Daca vrei sa te bucuri de calatorii in siguranta nu ezita sa apelezi la servicii door to door! Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniu. Tocmai de aceea, transportul privat se realizeaza conform asteptarilor. Confort, profesionalism si rapiditate sunt principalele lucruri de care te vei bucura in urma colaborarii cu Dominic Transport! Hai sa discutam mai multe la numarul de telefon 0727 683 869!

Sunteti in cautarea de inchiriere auto cu sofer door to door?