Daca esti o persoana ocupata, care calatoreste mult in scop de afaceri serviciile noastre de transport evenimente devin optiunile ideale. Suntem gata sa iti oferim experiente placute, indiferent de situatie. De asemenea, stim sa imbinam utilul cu placutul si sa oferim solutii personalizate in functie de fiecare caz in parte. Stabilim cu atentie traseul si reconfiguram traseul pentru a gasi cea mai buna ruta.

Tocmai de aceea, serviciile pot fi utilizate in cazul in care trebuie sa ajungi la diverse evenimente precum:

  • Evenimente de afaceri private – Daca activezi in domeniul antreprenoriatului sedintele, conferintele sau workshop-urile sunt la ordinea zilei. Totusi, indiferent de programul incarcat pe care il ai, noi iti garantam servicii rapide. Astfel, vei putea ajunge la timp in orice locatie, indiferent de complexitatea pe care o prezinta traseul. Soferii nostri modifica in mod constant itinerariul, tocmai pentru a evita zonele mult prea aglomerate.
  • Team building – In cazul in care planuiesti de ceva timp sa te bucuri de momente relaxante alaturi de colegii de munca, putem transporta fara probleme un numar ridicat de persoane. Detinem autoturisme spatioase si confortabile, in care pot fi depozitate bagaje voluminoase.
  • Evenimente personale – Iti punem la dispozitie de asemenea posibilitatea de a ajunge in timp util la diverse evenimente speciale precum nunti, botezuri sau aniversari. Pe langa autovehiculele multifunctionale, cu spatiu alocat integrarii bagajelor, detinem si variante elegante, numai bune pentru asemenea ocazii.
transport-persoane-evenimente
transport-evenimente-cu-sofer

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

transport-persoane-scop-turistic
transport-persoane-door-to-door
transport-grup-de-persoane-bucuresti

Servicii transport evenimente cu sofer

In cazul in care nu esti pe deplin convins/a de eficienta serviciilor noastre iata cateva avantaje de care te vei bucura in timpul calatoriei:

  • Siguranta – Unul dintre cele mai importante principii dupa care ne ghidam este siguranta clientilor nostri. Tocmai de aceea, in echipa noastra vei regasi doar soferi profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu. Stiu sa faca fata oricarei provocari din trafic si sa intervina imediat in cazul in care este nevoie.
  • Confort – Totul este aranjat in asa fel incat sa raspunda intocmai chiar si celor mai complexe cerinte. Interiorul este mereu ingrijit, iar functiile ingenioase ale masinii iti asigura momente placute, indiferent de situatie.
  • Autoturisme elegante – In domeniul afacerilor unul dintre cele mai importante aspecte este felul in care te afisezi in fata celorlalti. Chiar daca pare greu de crezut, masina pe care ai ales-o pentru a te deplasa dintr-o locatie in alta poate spune foarte multe despre felul tau de a fi. Cu optiunile Dominic Transport vei atrage cu siguranta toate privirile. Dispunem de optiuni din gamele Mercedes Vito si Volkswagen Passat. Indiferent de alegere, mizam pe armonia elementelor de design. De asemenea, ne ocupam cu atentie de activitatile de revizie si inspectie tehnica. Tocmai de aceea, autoturismele arata mereu ca noi.

Stim cat de importanta este calitatea cand vine vorba de realizarea activitatilor de transport. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie optiuni premium si suntem mereu atenti la nevoile tale.
Daca iti place sa iesi din tipare si vrei sa te bucuri de experiente placute alege cu incredere serviciile noastre de transport evenimente!

Sunteti in cautarea de inchiriere auto cu sofer pentru evenimente?