Avantajele inchirierii auto cu sofer

Calatoriti in Bucuresti, in tara sau in alta tara si nu stiti intre ce sa alegeti: inchirierea masinii sau inchiriere auto cu sofer. Sa va ajutam in alegerea dumneavoastra, va argumentam prin avantajele pe care le aduce inchirierea masinii cu sofer.

Masina cu sofer pentru imaginea ta

Sa conduci in Bucuresti se traduce prin nervi si efort. De ce sa transpiri a nervozitate asteptand in coloana, claxonand la semafor, cand poti sta, elegant, pe bancheta din spate, citind ziarul sau o prezentare. In plus, ganditi-va la imaginea dumneavoastra cand veti cobora la o intalnire imprtanta, coborand dintr-o masina precum ai avea sofer personal!

Punctualitatea este pentru regi. Cand locuiesti in alt oras decat Bucurestiul, este dificil sa faci fata traficului extrem si acest aspect conduce la intarzieri. Chiar daca ai GPS, acesta nu este de prea mare ajutor fiindca trebuie sa te adaptezi la ruta in ritm lent.

Un sofer bucurestean – si profesionist peste toate cele – va stii sa te duca pe cele mai bune trasee. In plus, meseria lui inseamna punctualitatea ta!

Flexibilitate maxima

Nu ai nevoie de locuri de parcare, pleci cand vrei ajungi cand trebuie! Cu siguranta v-ati confruntat cu situatia de a intarzia la o intalnire fiindca singurul loc de parcare din zona era un kilometru distanta. Cand alegi sa inchirieri o masina cu sofer, masina te conduce si te ia exact unde si de unde ai nevoie.

Primesti informatiile de care ai nevoie
Imagineaza-ti soferul masinii pe care ai inchiriat-o ca pe resursa ta de informatii despre Bucuresti. A vazut si condus mult. Doar intreaba-l si iti va spune cele mai bune restaurante, cluburi, unde sa faci cumparaturi sau de unde sa cumperi suveniruri. Te va duce la cel mai vizita Iti va spune povesti despre locuri si oameni ai orasului pe care nu gasesti pe Internet si va impartaseste informatiile cu prietenie si cu profesionalism.

Masina te asteapta la aeroport

Daca ateriziezi pe Henri Coanda, nu trebuie sa iti faci griji cine te ia de la aeroport sau cat vei plati sau cat astepta pentru un taxi. Alege un un serviciu de transfer aeroport
Te va astepta un sofer, in mod elegant, care te va conduce exact la adresa la care ai nevoie. Costurile sunt fixe si nu ai surprize neplacute.

Este exact ce ai nevoie, nu-i asa? Inchiriere auto cu sofer

Va punem la dispozitie un VOLSKWAGEN PASSAT si MERCEDES VITO