Serviciile de transport international sunt destinate celor care isi doresc sa se bucure de calatorii sigure si confortabile. La Dominic Transport punem accent pe experientele unice si ne dorim sa ne ridicam la asteptarile fiecarui client. Tocmai de aceea, suntem atenti la detalii si oferim solutii personalizate. De asemenea, stim cat de importanta este multifunctionalitatea cand vine vorba de realizarea activitatilor de transport.
Asadar, poti opta cu incredere pentru serviciile de transport international daca:

  • Vrei sa organizezi o mini excursie cu familia sau cu prietenii – Nimic nu se compara cu energia pozitiva pe care o transmite timpul petrecut cu persoanele dragi. Daca vrei sa iesi din tipare si sa te bucuri de momente relaxante Dominic Transport devine raspunsul ideal.
  • Trebuie sa calatoresti in interes de afaceri – In cazul in care trebuie sa mergi frecvent in delegatii sau la intalniri de afaceri, autoturismele noastre iti garanteaza rapiditate si eficienta. In plus, avem suficient loc pentru bagaje, indiferent de dimensiuni.
  • Vrei sa ajungi la timp la diverse evenimente personale – Poti opta pentru serviciile noastre de transport international in cazul in care trebuie sa calatoresti cu micutul tau pentru diverse evenimente sportive sau competitii internationale. De asemenea, te asiguram ca vei ajunge la timp la evenimente importante precum: nunti, botezuri sau aniversari. Spre deosebire de transportul aerian, serviciile noastre sunt mult mai convenabile atat din punct de vedere al confortului, cat si al preturilor.
transport-persoane-international
transport-cu-sofer-international

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

vehicul-transport-persoane
transport-persoane-cu-sofer-in-tara
servcii-inchiriere-masina-aeroport

Servicii transport international cu sofer

Organizarea minutioasa a fiecarui detaliu este punctul nostru forte. Asadar, serviciile de transport international sunt realizate conform unui plan bine stabilit inainte:

  • Clientul alege masina potrivita nevoilor sale. In parcul auto pe care il detinem avem autoturisme din gamele Mercedes Vito & Volkswagen Passat. Dispunem atat de autovehicule van, cat si de variante clasice.
  • Mai apoi, stabilim destinatia, data si ora de plecare. Asemenea detalii ne ajuta sa definitivam traseul potrivit, in asa fel incat sa evitam ambuteiajele sau eventualele probleme care pot aparea pe drum.
  • In timpul calatoriei avem grija sa iti punem la dispozitie toate lucrurile de care ai nevoie. Calatoriile lungi sunt adesea foarte obositoare, mai ales pentru pasagerii care nu sunt obisnuiti cu asemenea trasee. Insa, nu trebuie sa iti faci griji. Soferii nostri cu experienta sunt gata sa iti ofere un ambient placut, relaxant. Raspundem cu promptitudine chiar si celor mai complexe cerinte. In plus, facem pauze ori de cate ori este necesar si reconfiguram traseul pentru a scurta cat mai mult durata de deplasare. Tocmai de aceea, nici nu iti vei da seama cand a trecut timpul.
  • Vei ajunge la timp la destinatia indicata. Tocmai pentru ca stabilim de acasa un plan de calatorie detaliat si utilizam autoturisme sigure iti garantam ca vei ajunge la timp in locatia dorita. In cazul in care apar situatii neprevazute in timpul calatoriei intervenim imediat pentru a reduce la minimum eventualele intarzieri.

Nimic nu se compara cu eficienta variantelor profesionale.

Alege cu incredere echipa Dominic Transport si bucura-te de calatorii internationale care se ridica la standarde inalte de confort si siguranta!

Sunteti in cautarea de inchiriere auto cu sofer pentru transport international?