Profesioniștii noștri în servicii de transport aeroport îți garantează eficiență, promptitudine și seriozitate, indiferent de situație. Personalizarea este cuvântul cheie care ne definește. Suntem gata să îți oferim experiențe unice în timpul călătoriilor și să adaptăm totul în funcție de cerințele și nevoile tale. Realizăm transport de la locuință către aeroport și invers. Aria de acoperire cuprinde municipiul București și zonele limitrofe din județul Ilfov.

De asemenea, îți punem la dispoziție:

  • O gamă diversă de autoturisme – Siguranța clienților noștri este principiul pe care îl respectăm cu strictețe. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție diverse modele de autovehicule: Volkswagen Passat și Mercedes Vito. Fiecare opțiune îți oferă standarde înalte de confort și funcționalitate.
  • Posibilitatea de a modifica oricând data și ora plecării – În cazul în care există întârzieri sau modificări de ultimă oră poți anunța șoferul pentru a schimba caracteristicile traseului. Nimic nu devine prea greu pentru experții noștri, care știu să găsească în orice situație soluții ingenioase.
  • Asigurarea că vei ajunge la timp la aeroport – Nu va mai trebui să îți mai faci griji că vei întârzia sau că vor interveni alte situații neplăcute în timpul călătoriei. La întoarcere o mașină din gama Dominic Transport te va aștepta la aeroport la ora stabilită.
  • Costuri fixe – Îți comunicăm încă de la început costurile aferente procesului de transport aeroport. Nu adăugăm taxe suplimentare și nici nu modificăm prețurile de la o zi la alta. Toate detaliile colaborării vor fi integrate în contract.
transport-persoane-aeroport
transport-aeroport

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

transport-la-aeroport-cu-sofer
servcii-inchiriere-masina-aeroport
transport-persoane

Servicii transport aeroport cu sofer

Daca inca stai pe ganduri ar trebui sa stii ca echipa Dominic Transport iti va oferi numeroase beneficii. In ceea ce priveste realizarea serviciilor de transport aeroport te vei bucura de:

  • Multifunctionalitate – Ne place sa imbinam utilul cu placutul si sa iti oferim cele mai eficiente alternative cand vine vorba de efectuarea transportului. Avem suficient loc pentru a integra bagaje de diverse dimensiuni, fara a crea disconfort pasagerilor. De asemenea, putem transporta fara probleme familii numeroase.
  • Flexibilitate – Avem un program foarte flexibil, tocmai de aceea ne poti contacta la orice ora. De asemenea, experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa cream trasee speciale, care ne vor fi de folos pentru a evita aglomeratia. Diminetile agitate nu vor mai reprezenta o problema.
  • Calitate garantata – Una dintre cele mai profitabile investitii pe care le poti face este calitatea. La Dominic Transport fiecare serviciu este realizat in asa fel incat sa ii surprinda chiar si pe cei mai pretentiosi. Suntem atenti la fiecare detaliu si punem accent intotdeauna pe indeplinirea celor mai riguroase standarde. De asemenea, ascultam feedback-ul primit din partea clientilor pentru a putea gasi rapid oportunitati de evolutie.
  • Organizare – Totul este planuit in detaliu, tocmai pentru a reduce la minimum eventualele probleme care pot aparea pe parcurs. Totusi, in cazul in care situatia o impune intervenim rapid pentru a oferi pasagerilor siguranta de care au nevoie.

Alege cu incredere echipa Dominic Transport! Serviciile de transport aeroport se vor ridica mai mult ca sigur la nivelul asteptarilor.

Sunteti in cautarea de inchiriere auto cu sofer pentru transport aeroport?