Daca iti doreai de mult timp sa mergi in circuite turistice ai nimerit in locul potrivit. Dominic Transport este solutia ideala pentru cei care isi doresc sa se bucure de vacante inedite. Stim cat de important este pentru clientii nostri sa se bucure de confort si siguranta in timpul calatoriilor lungi. Tocmai de aceea iti oferim o gama larga de avantaje:

 • Autoturisme certificate – Verificam in mod constant starea functionala a masinilor pentru a evita cu succes posibilele defectiuni tehnice. De asemenea, dispunem de un parc auto modern, care ofera diverse modele de Volkswagen Passat si Mercedes Vito. Indiferent de alegere, masinile integreaza functii inteligente si elemente inedite de design, care te vor ajuta sa te bucuri de experiente premium.
 • Transport local sau national – Realizam circuite turistice in orice loc, indiferent de gradul de complexitate al traseului. Gasim solutii fiabile si idei ingenioase pentru a putea indeplini intocmai cerintele fiecarui client.
 • Flexibilitate – Organizarea riguroasa a fiecarui detaliu este principalul aspect care ne ajuta sa excelam in ceea ce priveste realizarea serviciilor de transport. Suntem punctuali, rabdatori si deschisi.
 • Depozitarea atenta a bagajelor – Autoturismele dispun de spatii speciale pentru integrarea eficienta a bagajelor de diferite dimensiuni.
 • Soferi profesionisti – Echipa noastra este formata din persoane cu o vasta experienta in domeniul auto. Actioneaza cu promptitudine si responsabilitate pentru a-ti oferi o calatorie perfecta, lipsita de incidente neplacute sau situatii urgente.
transport-persoane-scop-turistic
transporturi-turistice-bucuresti

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

despre-noi-dominic-transport
transport-persoane
transport-grup-de-persoane-bucuresti

Servicii transport cu sofer pentru circuite turistice

Definitivarea unor circuite turistice ideale poate deveni o adevarata provocare, tocmai pentru ca orice greseala poate destabiliza intreg procesul de transport.

Totusi, suntem atenti sa realizam cu atentie fiecare etapa de transport:

 • Mai intai de toate stabilim locatia – Discutam pe indelete si trasam impreuna caracteristicile traseului indicat. Mai apoi, stabilim numarul de persoane si modalitatea de realizare a circuitului. Marcam obiectivele turistice importante si alegem ruta cea mai eficienta din punct de vedere al drumului. Astfel, te vei putea bucura in liniste de peisajele superbe.
 • Alegi masina potrivita nevoilor tale – Iti oferim consultanta specializata in ceea ce priveste alegerea autoturismului. Suntem aici pentru a ne asigura ca ai luat decizia corecta.
 • Iei legatura cu soferul – Imediat ce au fost definitivate detaliile organizatorice poti lua legatura direct cu soferul care se va ocupa de efectuarea activitatilor de transport. In cazul in care intervin situatii neprevazute putem modifica rapid itinerarul calatoriei.
 • Te bucuri de calatorie – Cine spune ca excursiile cu masina nu sunt distractive? Dominic Transport iti garanteaza vacanta la care ai visat dintotdeauna. Iti oferim standarde inalte de calitate, siguranta, confort si multifunctionalitate. De asemenea, soferii nostri sunt gata pentru a duce la bun sfarsit chiar si cele mai complexe colaborari.Daca inca nu ai avut ocazia sa te bucuri de circuite turistice prin tara Dominic Transport devine alegerea ideala. Dispunem de numeroase modele de autoturisme si punem intotdeauna accent pe siguranta clientilor nostri. Ne place sa imbinam utilul cu placutul si ne dorim sa transformam calatoriile lungi in motive constante de bucurie.
  Alege intotdeauna calitatea si bucura-te de avantajele numeroase pe care le prezinta!
Sunteti in cautarea de inchiriere auto cu sofer pentru circuite turistice?