transport door to door

Este un tip de transport comod si simplu pentru client, deoarece toata logistica si circuitul intern sunt gandite si realizate de noi. În transportul privat clientul stabileste timpul, locatia, punctul de plecare si destinatia.

transport-aeroport

Fie că doresti să fii transportat până la aeroport sau să fii preluat, noi iti putem asigura transportul de la sau la aeroport cu promptitudine și într-o manieră plăcută.

transport turistic

Disponibilitatea de care dăm dovadă prin programul nostru vă aduce mult mai aproape de oricare destinație a lumii.

transport-international

Oferim tuturor calatorilor conditii si confort la preturi accesibile pentru orice buzunar. Cursele noastre se efectueaza cu autoturism sau van, timpul petrecut pe drum spre destinatia dorita fiind mult mai scurt.

transport-corporate

Gata oricand sa-ti oferim servicii de transport local pentru calatorii de afaceri in/din Bucuresti. Cu serviciile noastre beneficiezi de o masina eleganta, sigura si confortabila condusa de un sofer cu experienta in servicii de transport corporate.

transport-evenimente-private

Oferta pentru evenimentul tau business sau privat! Serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer in Romania include auto de calitate din diverse clase, soferi cu atestat, cu experienta si combustibil in limita a 200 Km pe zi. In acest mod, experienta ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

Sunteti in cautarea de servicii inchiriere si transport auto cu sofer?