Daca activezi in domeniul afacerilor serviciile de transport corporate devin optiunile ideale care te vor ajuta sa eficientizezi timpul de lucru. Stim cat de solicitant poate fi programul unui antreprenor, tocmai de aceea imbunatatim constant activitatile de transport. De asemenea, prima impresie este extrem de importanta in lumea afacerilor. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie diverse modele de autoturisme din gamele Mercedes Vito si Volkswagen Passat. Indiferent de alegere, te vei bucura de:

  • Eleganta – Stim ca in mediul corporate e important sa afisezi o imagine impecabile. Tocmai de aceea, in parcul nostru auto vei gasi doar autoturisme premium. Elementele de design impresioneaza prin eleganta, rafinament si bun gust. Secretul nostru este simplu: realizam periodic reviziile tehnice si imbunatatim constant estetica generala pentru a-i surprinde placut chiar si pe cei mai pretentiosi.
  • Confort – In interior te vei bucura de un ambient placut, definit de armonie vizuala. Masinile sunt intretinute corespunzator de catre profesionistii nostri, ceea ce iti va oferi posibilitatea de a te relaxa dupa sedintele lungi. De asemenea, ai suficient spatiu pentru a depozita bagaje diverse.
  • Eficienta – Pe langa aspectul estetic impresionant, autoturismele utilizate de echipa noastra ofera de asemenea si caracteristici functionale excelente. Tocmai de aceea, ai garantia ca vei ajunge la timp la intalnirile de afaceri, indiferent de locatia in care se desfasoara. Soferii nostri modifica in mod constant traseele pentru a-ti oferi standarde inalte de eficienta si rapiditate.
transport-persoane-corporate
transport-corporate-cu-sofer

Parc auto modern

Indiferent de scopul calatoriei, va punem la dispozitie confort, spatiu si dotari moderne cu Mercedes Vito & Volkswagen Passat.

Sofer profesionist la dispozitia ta

Calatoriti in siguranta impreuna cu soferul nostru profesionist in Bucuresti sau oriunde in Romania.

Servicii ireprosabile la costuri avantajoase

Va oferim o gama variata de servicii de inchirieri auto cu sofer atat pentru evenimente personale cat si corporate.

transporturi-cu-sofer
transport aeroport
passat-3

Servicii transport corporate cu sofer

Ne dorim cu orice pret sa indeplinim intocmai cerintele si nevoile clientilor nostri. In cazul serviciilor de transport corporate ii oferim o gama larga de avantaje:

  • Soferi profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu. Echipa noastra este formata din persoane specializate, care stiu sa se adapteze in functie de situatie. Sunt calmi, rabdatori si mereu atenti la nevoile tale. De asemenea, nu sunt adeptii stilului defensiv de conducere. Pentru ei siguranta pasagerilor este cel mai important aspect.
  • Realizam curse locale atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe. De asemenea, suntem disponibili la orice ora. Modificam traseul pentru a evita traficul intens sau zonele accidentate. Astfel, vei avea garantia ca vei ajunge mereu la timp.
  • Comunicarea are la baza doua principii esentiale: transparenta si promptitudine. Ne place sa cream legaturi puternice cu cei care apeleaza la serviciile noastre. Tocmai de aceea, comunicam deschis si oferim clientilor toate informatiile si detaliile de care au nevoie in ceea ce priveste realizarea serviciilor de transport. De asemenea, raspundem cu promptitudine eventualelor nelamuriri sau intrebari.

La Dominic Transport imbinam utilul cu placutul pentru a-ti oferi calatorii sigure, indiferent de situatie. In punem la dispozitie autoturisme confortabile, care impresioneaza atat prin functiile inteligente, cat si prin elementele de design. De asemenea, echipa noastra este formata doar din soferi profesionisti, cu o vasta experienta in domeniul auto. In plus, suntem deschisi, calmi, rabdatori si atenti la detalii. Tocmai de aceea, raspundem intocmai chiar si celor mai complexe cerinte.Bucura-te de experiente unice si alege cu incredere serviciile noastre de transport corporate!

Sunteti in cautarea de inchiriere auto corporate cu sofer?